Aarhus Fodbolddommerklub og DBU Jylland har i de sidste tre dage deltaget i Studiemessen på Aarhus Universitet. Formålet har været at rekruttere nye dommere til området.

Vi havde nogle travle dage på messen, for der kom konstant nye unge studerende forbi, som gerne ville høre mere om tilbuddet om at blive fodbolddommer. Vi kunne blandt andet lokke med en quiz, hvor man skulle svare på seks regelspørgsmål, Se spørgsmålene i et af billederne til højre for denne tekst. Svarene er angivet udfor billedet. Når messen er slut bliver der trukket lod blandt de indkommende svar, og vinderen vil modtage en landsholdstrøje.

Jeg havde glæden af at stå på messen sammen med Fie Bruun. Hun er en af vores dygtige elitelinjedommere. Sammen med hendes gode dommerkollega Frida Klarlund er hun netop blevet udtaget til pigernes U17-VM, der afholdes i Den Dominikanske Republik. Så det var et supergodt blikfang at promovere for de unge, og fortælle om denne spændende tur som Fie snart skal afsted på. Fie har efterhånden været afsted til mange spændende afkroge her i Europa, og det er helt fortjent at hun får en tur til Den Dominikanske Republik. Se mere på https://www.fodboldforpiger.dk/2024/09/frida-klarlund-og-fie-bruun-skal-doemme-til-u17-vm-for-piger/

Bent Clausen som er formand for DBU-Jylland kom også forbi og så standen, samt Morten Rask Thomsen formand for Aarhus Fodbolddommerklub.

Alt i alt nogle gode dage hvor vi kom tæt ind på en masse unge mennesker som skal i gang med en uddannelse og som også gerne vil have en indtægt på at dømme noget fodbold.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svar på spørgsmålene 2 x 1 2 2 2.

Skriv et svar